KLEI

KLEI, het festival in ontwikkeling. 
KLEI mag u beschouwen als een creatieve slagader die dwars door het Hoogeland van Groningen loopt. Een initiatief, gericht op de toekomst, dat aanzet tot creatief denken, doen en verbinden. Dat ideeën van mensen de ruimte geeft en stimuleert deze ook werkelijk uit te voeren.

DSC_0596

KLEI is een initiatief dat als doel heeft de energie in het gebied, in 3 dimensionaal opzicht, voelbaar en zichtbaar te maken. Het KLEI festival zoekt nadrukkelijk verbinding met bestaande festiviteiten in de regio. Tijdens de eerste dorpsplein-ontmoeting van Stichting Groningen Noord vond de KLEI trailer plaats.

Ambitie
De komende vijf jaar wil KLEI uitgroeien tot hét ondernemende, culturele, educatieve, wetenschappelijke en sportieve festival van het noorden. De eerste editie is gericht op ontdekken, testen, uitvinden, netwerken, experimenteren en is duidelijk anders dan de vijfde die groots en gekarakteriseerd en meeslepen zal zijn. Het is een groeiend festival.

Dorpsplein-ontmoetingen

Tijdens de dorpsplein-ontmoetingen gaan de teamleden van KLEI is gesprek met buren en culturele- en recreatieve-ondernemers in de regio om te onderzoeken bij welke energie het beste aangehaakt kan worden om van een plus een drie te maken. Daarnaast zet het KLEI-team een eerste stap om de energie die er is voelbaar en zichtbaar te maken.

 

DSC_0595

DSC_0613

DSC_0621

DSC_0638

DSC_0643

DSC_0646

DSC_0650

DSC_0663

DSC_0682

DSC_0687

DSC_0690

DSC_0691

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Marketing, Creativiteit en Communicatie

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: