ADFO MOVERE

Het collectief
Consultancy, marketing, communicatie en ontwerp. Het zijn maar labels. Veel belangrijker vinden we de attitude van de mensen in ons collectief. Kijken, luisteren, analyseren, niet in middelen denken, eigenwijs durven zijn op basis van gelijkwaardigheid. Visie tonen. Je hard maken voor andermans zaak. Daar selecteren we de specialisten in ons netwerk op. Balanceren tussen lef, creativiteit en visie resulteert in goede, zinvolle en mooie producten. Adfo Movere opereert als netwerkorganisatie met freelance professionals en werkt aan vraagstukken waar marketing en creativiteit onontbeerlijk zijn.

Consultancy
Het oor van de betrokken buitenstaander hoort andere nuances. Dat werkt vaak verhelderend. Relativeren, afstand nemen, gebaande paden doorkruisen. Goede gesprekken mogen stevige gesprekken zijn. Uiteindelijk komt uw organisatie te weten wat ze eigenlijk al wist. Consultancy is veelal een katalysator.

Marketing
‘Slechts 10% van alle product-introducties wordt een succes!’. Beter inspelen op (latente) behoeften en de vertaalslag maken naar concrete producten en diensten. Dát is onze uitdaging naar de toekomst.

Communicatie
Communicatie is als de uitnodigingskaart voor het feest. Zonder gasten geen feest. Durf te infecteren in een moment van aandacht (contact). De aandacht die ieder uniek product of dienst verdient.

01

0

 

Marketing, Creativiteit en Communicatie

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: