Airplay

Laagvliegende luchthavens zijn een opkomend verschijnsel. Op termijn zal er ongetwijfeld meer de lucht in gaan, maar om te voorkomen dat ze niet hetzelfde lot begaan als een gemiddelde fabriek die is gesloten moeten we naar nieuwe en andere mogelijkheden zoeken. Zo kan Groningen Airport Eelde… wel wat extra energie gebruiken! Airplay is een event-concept op initiatief van Music Match en maakt gebruikt van de ruimte en faciliteiten die er is op vliegvelden. Airplay is een perfecte marketingtool voor luchthavens. Wat wil je nog meer: een entourage van heb ik jou daar, goed bereikbaar, alle faciliteiten zijn aanwezig, en er zijn geen buren die zullen klagen over geluidsoverlast!

Realisatie
Hent Hamming heeft de route geplaveid met het leggen van een netwerk en het uitwerken van de   basisideeën en uitgangspunten in het eerste concept. Tijd voor de volgende slag! Voel jij je aangetrokken tot het idee? Neem dan contact op!

Airplay from Adfo Movere on Vimeo.